Consells, recomanacions i horaris Marxa 11 Setembre

CONSELLS i RECOMANACIONS PER ASSISTIR A LA MANIFESTACIÓ DE L’11 a BARCELONA

– Porteu roba còmoda i fresca.
– Porteu un calçat còmode. Eviteu les sandalies o calçat de peu descobert per evitar les trepitjades que acostumen a esdevenir-se durant les grans aglomeracions.
– Porteu-hi estelades TOTHOM
– Porteu-les de manera molt recomanable i gairebé obligatoriament amb pal. Les opcions més recomanables són: prismes telescòpics (per molt pocs Euros al Decathlon, per exemple), canyes de riu o de bambú (molt lleugeres, fortes i flexibles tot i que també més llargues i incòmodes de portar dins es mitjans de transport, pel fet de no ésser plegables). Si no teniu cap més remei, porteu la bandera amb un pal de l’escombra o la fregona. Són pals curts i pesants però val més que no pas portar-la a l’esquena com una capa (molt poc visible a les càmeres i a un lloc molt poc dignificador per aquest símbol tan noble nostre. Alguns raconaires han recorregut a solucions imaginatives però igualment vàlides i pràctiques a l’hora de tindre-les en compte, com ara els pals metàl·lics plegables per muntar tendes.
– Es recomanen fortament les estelades de color blau (molt més distingibles de la senyera nua a les fotos de mitja/llarga distància). Naturalment les estelades vermelles i les senyeres també són benvingudes en tant que nostres, però l’opció recomanada és l’estelada blava, no pas per simbologia o significat sinó per visibilitat
– És molt recomanable que cadascú hi porti com a mínim una ampolla petita-mitjana d’aigua ben freda o gairebé glaçada. No patiu que ja es desfarà i s’escalfarà durant lo trajecte als mitjans de transport i durant la manifestació a causa de l’aglomeració de gent i la temperatura. És possible, tanmateix, que les temperatures durant la diada siguin prou més suaus que les fortes temperatures que hi ha hagut durant l’agost d’enguany o fins i tot que les que hi havia el 10-J de fa dos anys. Durant lo recorregut trobareu molts bars però la gran aglomeració farà que l’espera normalment sigui llarga.
– És recomanable que cadascú porti 1/2/3 entrepans per fer els àpats de dinar, berenar i sopar. Penseu que arribem al migdia i no marxem fins al vespre. Durant l’estada i el recorregut trobareu molts bars però la gran agrlomeració pot fer que l’espera i les cues siguin llargues.
– Es recomana portar un transistor o ràdio, per petits grups, per anar seguint en directe la mobilització i les recomanacions, ja que es preveu un col·lapse de les xarxes de telefonia mòbil.

HORARIS i INFORMACIÓ SOBRE EL VIATGE D’ANADA I TORNADA AMB AUTOCAR (Riudoms-Barcelona)

11:00– A la Plaça de l’Arbre. Concentració, recepció i repartiment dels assistents als 4 autocars.
11:45– Foto conjunta de tota l’expedició i sortida cap a Barcelona. (no es preveu cap parada fins arribar a BCN)
13:30– Arribada a Barcelona i aparacament dels autocars. Dreta de l’Eixample. Previsió d’aparcament al C/Muntaner (entre Mallorca i València)
14:00– Temps lliure per dinar a Barcelona.
17:00– Concentració de tota l’expedició i de tots aquells que ja es troben a Barcelona. LLoc: Palau Robert (cantonada Diagonal amb Pg. de Gràcia).
21:30– Concentració a lloc d’aparcament dels autocars (dreta de l’Eixample). Pendent de confirmar, però serà el mateix on haguem efectuat l’estcionament.
22:00– Sortida cap a Riudoms. Es preveu fer una parada, per anar al lavabo, a mig trajecte.
00:00– Arribada a Riudoms. Plaça de l’Arbre.

Salut i Independència!!!!

Riudoms per la Independència – ANC

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.