I tu, estimes el català? Post-it art per la llengua

Des de Riudoms per la Independència ens volem fer ressò d’una nova iniciativa de la Xarxa d’entitats i la Plataforma per la Llengua, la mateixa xarxa que va organitzar el Lip dub per la llengua i el Muralmob. Organitzen un acte el proper dimarts dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a la Plaça dels Àngels de Barcelona sota el nom ‘Post-it art per la llengua‘. Podràs trobar tota la informació a la següent adreça: http://postitartllengua.wordpress.com/. Aquí en tens un resum:

Txarango explica en aquest vídeo com serà l’acció:

YouTube Preview Image

Què és?

El Post-it art per la llengua consistirà en enganxar 10.000 notes adhesives de diferents colors en un mural. La suma de tots els post-its formarà la frase “El català, llengua comuna”. A més, en cada nota, cadascú hi podrà escriure una frase per la llengua.  Durant tota la tarda s’enregistrarà en vídeo tot el procés de construcció del mural que formarà el primer Post-it art per la llengua.

Per què un post-it art per la llengua?

Perquè volem fer accions reivindicatives que esperonin l’ús de la llengua catalana i promoguin la seva normalització en tots els àmbits. Perquè en una data com la de Sant Jordi volem fer lluir la dimensió inclusiva de la llengua catalana i, per aquest motiu, la Xarxa d’entitats que dinamitza la Plataforma per la Llengua aposta pel lema “El català, llengua comuna”.

Quan?

El farem el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a partir de les 16:30 h a la plaça dels Àngels de Barcelona (MACBA). Si per Sant Jordi t’apropes a Barcelona i passeges per La Rambla, vine a participar-hi, és molt senzill!

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.