11 de maig: Eleccions al Secretariat Nacional

L’Assemblea Nacional Catalana convoca eleccions al Secretariat Nacional (SN) per al dia 11 de maig de 2013.

Es posaran a votació un total de 75 membres (50 representants territorials i 25 representants nacionals). A l’hora de votar els representants territorials, s’hauran d’escollir tants candidats com corresponen per Regió (tres en el cas de la Regió 4, la que correspon a Riudoms per la Independència). Pel que fa als representants nacionals se’n podran marcar un màxim de 25.

El termini per a la presentació de candidatures va començar el dia 21 i s’acaba a les 24 hores del dia 28. En el Reglament que trobareu en l’enllaç hi figuren tots els requisits que cal complir per poder-se presentar i els tràmits que cal seguir. Animem a tothom qui vulgui participar activament en la tasca que du a terme l’Assemblea a presentar la seva candidatura.

Enllaços:

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.